Войти


Спецпредложения
Работаем в:
Вся Украина
Показать все
Оставить отзыв Консультация Получить скидку

Нажимний люк під плитку

Ревізійні люки в основному застосовуються для комфортного доступу до технічних комунікацій, починаючи від сантехнічних кранів, фільтрів і лічильників,

закінчуючи насосами, сифонами і бойлерами, до елементів які вимагають сестиматического ревізійного доступу, обслуговування і ремонту.

Для збереження дизайну, в житлах сантехнічні комунікації ховають в санвузлах, в приміщеннях які в основному облицьовувалися керамічною плиткою, таких як ванна кімната, туалет, бойлерна. Використовується нажимной люк як зовні так і усередині приміщень, а також в приміщеннях з підвищеною вологістю.

Технічні характеристики ревізійного люка під плитку.

Ревізійний люк під плитку має головну особливість, завдяки унікальним механізмам конструкції - люк при установці в отвір, облицюванню керамічною плиткою і закладенням швів силіконовим герметиком (Як встановитинажимний люк під плитку), формує ефект 100% невидимості люка (люк невидимка) на тлі декоративної обробки, що усвою чергу є важливим аспектом при ремонті приміщень.

09.png


Нажимні люки свою універсальність придбали завдяки нажимним замкам, за допомогою яких люк під плитку закривається і відкривається легким натисненням на дверцята, ця перевага дозволяє  облицьовувати нажимний люк будь-яким обробним матеріалом. Наші нажимні замки моделі "Mini-Latch" європейського виробництва мають гарантований термін служби 20000 циклів, якщо щодня відкривати люк, замки вам прослужать 55 років. Ще одна унікальність наших нажимних замків, в їх антиклинових утримувачах, які у випадки заклинювання замку, все одно дозволяють відкрити дверцята.

12(1).PNG

Унікальність конструкції розпашних люків компанії "Мегалюк"зосеседженна  на двухосеві регульовані петлі люка, що не провисають, завдяки яким усі проміжки міжплиткових швів будуть збережені на увесь термін служби люка. Також в силу своїх технічних можливостей двухзвенні петлі, розпашної дверці люка відкриваються особливим способом, не обколюючи при цьому краю суміжних плиток, що дуже важливо при міліметрових міжплиткових швах.


a7.PNG


Усі люки під плитку нашого виробництва обладнані ГВЛВплитою (гіпсоволокнистий лист вологостійкий), яка прикручена до дверцят люка, і грає роль площини для облицювання керамічною плиткою або мозаїкою. Характеристики ГВЛВ плити (суперлист) перевищують показники якості усіх аналогів, як в підвищеній міцності такі вологостійкості. Для облицювання люка плиткою, досить прогрунтовати поверхню ГВЛВ плити.
 Для тривалішого терміну служби у вологих приміщеннях, усі металеві деталі наших люків покрашенні  молотковою антикорозійною емаллю, що у свою чергу не лише захищає конструкцію від іржі, але і надає виробу унікального красивого вигляду.


14.PNG


Новітнє європейське високоточне устаткування, і професіоналізм наших співробітників дозволяють виготовляти люки "Мегалюк" точної геометрії, і дотримуватися точності розмірів до 1 міліметра, що дуже важливо при облицюванні керамічною плиткою. Також потужності виробництва компанії дозволяють виготовляти люки будь-яких розмірів, по ваших індивідуальних розмірах, в найкоротші терміни і в необмежених кількостях.
Завдяки багаторічному досвіду виробництва, ми відповідаємо за якість наших люків, і з усією відповідальністю даємо на нажимні люки під плитку 5 років гарантії.

 

15.PNG


Нажимний люк під плитку компанії "Мегалюк" забезпечитьвам легкий і комфортний доступ для ревізії інженерних комунікацій, а також збереже естетичний інтер'єр дизайну приміщення.